Trädfällare i Eskilstuna

Olles trä och metall

Hjälp av duktiga trädfällare!

Om du letar efter ett företag inom trädfällning och med duktiga och pålitliga trädfällare runtomkring Eskilstuna, så har du kommit till rätt ställe. Våra medarbetare vet hur man fäller träd. De gör det både säkert, noggrant och effektivt. Detta innebär att du som kund kan anlita oss på Olles trä och metall, när du vill ha hjälp med att fälla ett eller flera träd..

Nödvändiga certifikat finnes!

Här på Olles trä och metall kan alla typer av trädfällning utföras. Det spelar med andra ord ingen roll vilken typ av trädfällning som just du är intresserad av att få hjälp med, för medarbetarna här på Olles trä och metall har alla intyg och certifikat som krävs för det arbete som du ämnar anlita oss för.

Vi tänker på säkerheten!

När du anlitar oss på Olles trä och metall, så kan det vara bra att vara medveten om att vårt företag satsar mycket på att genomföra trädfällning på ett säkert sätt. Våra medarbetare tar aldrig några risker, utan de använder nödvändig säkerhetsutrustning. Detta gör att de känner sig säkra vid genomförandet av sitt jobb och du känner att du kan lita på den kompetens som våra trädfällare har.

Vi vänder oss till alla!

Kom ihåg att vi både hjälper dig som är i behov av hjälp med ett litet jobb och dig som vill att vi skall hjälpa dig desto mera. Detta gör att vårt företag, Olles trä och metall, blir ett självklart val för alla som behöver hjälp med någonting som rör träd och fällning av dessa.